bismillah.gif

Rawatan Batu Karang
Rawatan Ketagihan
Rawatan HIV dan Aids
Testimonial
Agen Jualan
Lain-Lain Produk
Utk Lelaki - 18SX
Awet Muda
Tambah Tinggi

rawatan-lemah-tenaga-batin.gif
Hanya perlu klik pada banner di atas untuk maklumat lanjut

Tn.Hj.Rahayadin, Pejabat Pertanian Daerah Langkawi
Sebelum - Beliau telah mengidap penyakit batu karang di dalam ginjal sejak 22 tahun. Beliau juga telah cuba berubat di serata tempat samada secara moden atau tradisional. Perubatan moden dan tradisional yang dicuba sebelum ini adalah menyakitkan dan batu akan terbentuk semula dalam jangkamasa yang singkat.
Selepas - Pada 15 Mei 2006, setelah dua kali (1kali @ 1sudu besar) mengambil Pati Tonik Batu Karang, beliau dapati ada pasir halus yang keluar bersama air kecil beliau. Selepas 3 hari, beliau tidak merasa sakit lagi ketika membuang air kecil seperti sebelumnya dan selepas 14 hari, batu karang di dalam badan beliau sepenuhnya disingkirkan dan sehingga kini, batu karang masih belum terbentuk semula di dalam badan beliau.
 
En.Jamaludin Abd.Karim, Johor Bharu
Sebelum - Beliau telah dijadualkan oleh doktor dari hospital kerajaan untuk menjalani pembedahan pada 19 Jun 2006. Beliau memesan Pati Tonik Batu Karang ini pada 13 Jun 2006. Setelah menerimanya pada 16 Jun 2006, beliau terus mengamalkannya mengikut sukatan iaitu 2 kali sehari (1kali @ 1sudu besar)
Selepas - Apabila beliau hadir di hospital untuk pembedahan pada 19 Jun 2006, doktor membatalkan pembedahan tersebut kerana didapati batu karang dalam hempedu beliau telah tiada
 
En.Zaini Hussin, Pejabat Pertanian Daerah Baling
Sebelum - Beliau sering merasa senak yang agak kuat pada bahagian ulu hati beliau. Pengesahan doktor dari sebuah hospital swasta mendapati terdapat batu karang di dalam hempedu beliau dan telah dijadualkan untuk membuat pembedahan pada 6 Julai 2006. Beliau mendapatkan Pati Tonik Batu Karang daripada saya pada 15 Jun 2006 dan terus mengamalkannya mengikut sukatan iaitu 2 kali sehari (1kali @ 1 sudu besar)
Selepas - Semasa awal penggunaan, beliau masih lagi merasa senak pada ulu hati beliau. Namun setelah mengamalkan 1 botol, rasa tersebut telah hilang dan setelah habis 3 botol Pati Tonik Batu Karang, doktor mengesahkan batu karang beliau telah tiada dan beliau tidak perlu dibedah.
 
En.Mohd.Zarimi Mohd.Noor, Petaling, K.Lumpur
Sakit pada bahagian pinggang telah hilang - email pada 10/08/2006 


Testimoni-Testimoni TERBARU dikemaskinikan ke facebook @PenyakitBatuKarang (klik sini)

back.gif

minyak urut zakar lelaki minyak lintah tapa minyak sensaoil minyak belacak minyak dhob minyak dob minyak pengasih minyak senyoyong minyak dagu zakar besar panjang membesarkan memanjangkan zakar kote batang zakar rawatan tenaga batin lelaki kesihatan seksual iklan jawatan kosong kerajaan negeri kedah darul aman alor star alor setar sungai petani kulim langkawi kedah darulaman

Anda boleh memberitahu rakan anda tentang website ini melalui e-mail